Motto: ,,Spokojený zákazník je náš cíl'' - PRODEJNA: Plynárenská 533/12, Slaný 274 01

28 - Oleje + Maziva + Kapaliny -> Ostatní Přípravky

NASUCHO - Basic 

Cena: Kč s DPH
Výrobce: ČR
Hmotnost: Do 5 kg
Množství skladem:2
Množství:
 

Použití u venkovních materiálů  – aktivní čistící látky jsou vhodné pro všechny vnější povrchy, včetně laku, pro kola z lehkých slitin, skla, vinyly, plasty, i karoserii motoru. Rychle a efektivně odstraňuje odolnou špínu z asfaltu, silniční prach, špínu, mastnotu, brzdový prach, mízu ze stromů, zbytky hmyzu, dehet a ptačí trus.

 

Interiér – Unikátní čistící technologie umožňuje univerzální využití s mimořádným výsledkem. Prostředek je šetrný k povrchu, nabízí perfektní čištění pro tvrdé i měkké materiály včetně koberců, čalounění, tkanin, plastů, gumy, vinylu, koženého čalounění, palubní desky, vnitřní části dveří a parapetů.Je převratný a ekologicky šetrný čisticí prostředek pro mytí bez vody, pro čištění a leštění vozidel nebo jakýchkoli částí vozů . Vyčistí lakované povrchy, plasty (včetně palubních desek), litinová kola, chrom, kůži a jakékoli další neporézní povrchy.

 

Návod k použití

Před použitím dobře protřepejte. Jemně nastříkejte prostředek na přehnutou utěrku z mikrovlákna a na část čištěného povrchu. Jemně rozetřete po povrchu částí utěrky s aplikovaným prostředkem. Použijte suchou část utěrky, rychlými pohyby odstraňte zbylou vrstvu prostředku.Pokud jsou utěrky už příliš znečištěné, vyměňte je. Po každém čistění dobře vyperte mikrovláknové utěrky (do praní nepřidávejte aviváž). Používejte pouze vysoce kvalitní utěrky od společnosti Nasucho.

 

Užitečné tipy

Prostředek může být používán i na slunci, nejlepších výsledků však dosáhnete mimo dosah přímého slunečního svitu. Může být použito na suchém i mokrém povrchu.

 

Složení

Basic obsahuje mnoho různých přírodních složek včetně speciálních smáčedel, maziv, vysoce kvalitních polymerů na vodní bázi a ochranných činidel. Složení neobsahuje sloučeniny ropy, organická rozpouštědla ani žádné nebezpečné látky, silné žíraviny nebo silikáty, bělidla nebo parfémy, které by mohly způsobit alergickou reakci. Prostředek není aerosol a je nehořlavý.


« zpět