Motto: ,,Spokojený zákazník je náš cíl'' - PRODEJNA: Plynárenská 533/12, Slaný 274 01

28 - Oleje + Maziva + Kapaliny -> Ostatní Přípravky

NASUCHO - Ultra Nano 

Cena: Kč s DPH
Výrobce: ČR
Hmotnost: Do 5 kg
Množství skladem:2
Množství:
 

Nasucho Ultra  Nano & Karnaubský vosk je jedinečný prostředek pro detailní precizní čištění povrchů vozů: čistí, osvěžuje, rozzařuje, a chrání speciální voskovou Nano technologií. Absolutní novinka, přátelská vůči životnímu prostředí i uživatelům, pro mytí, leštění a navoskování auta za sucha. Může být použitá k čištění a perfektnímu vyleštění jakékoliv vnější části povrchu vozu, motocyklu, lodí, letadel a karavanů. Umožní vám dosáhnout doslova zrcadlového lesku za poloviční čas než při práci s klasickým voskováním. Navíc opatří povrch UV ochranou, odpuzuje vodu a minimalizuje opětovné usazování nečistot. Ultra Nano pro čištění na sucho vám svým speciálním složením a naprostou nulovou spotřebou vody k aplikaci dává úplnou svobodu vyčistit a naleštit kompletní exteriér vozu kdykoli, kdekoli ekologicky příznivou cestou. Dosáhnete naprostého lesku bez kompromisů a zároveň můžete dbát o životní prostředí.

 

Nasucho Ultra  Nano  obsahuje mnoho kvalitních složek, včetně Nano vosku, vysoce účinného karnaubského vosku (považovaný za nejlepší přírodní ochranný vosk), speciální smáčedla, maziva, unikátní polymery na vodní bázi a chránící činidla. Toto složení přináší nepřekonatelně lepší výsledky v čištění, leštění, voskování a v péči o detaily než automyčky.

 

Zcela bez obsahu složek z ropy, petrochemických vůní, uhlovodíků na ropné bázi, těžkých kovů, rozpouštědel a aerosolů. Ultra Nano dělá mnohem víc než jen, že perfektně čistí, leští a voskuje – přispívá ochraně životního prostředí. Okamžitě navrací lesk vnějšímu laku, sklu, zrcadlům, chromovým částem, gumám, plastům, tvrzenému vinylu, slitinám, kolům, čalounění a stěračům. Zároveň poskytuje prevenci proti škrábancům a oděrkám. Dělá mnohem víc než jen, že perfektně čistí a leští. Oživuje přirozený lesk vašeho vozu a přináší zpět k povrchu brilantní barevné pigmenty v laku, chrání jej od přírodních chemických škodlivých látek. Vynikající výsledky přivádí i na vnitřních povrchách plastů, dřevě a čalounění dveří.


« zpět